Gemeente Vlist / e-Loketten

Digitaal loket

In het Digitaal loket vindt u informatie over producten en diensten die de gemeente Vlist aanbiedt.

Via het Digitaal loket kunt u 24 uur per dag zaken met de gemeente doen. Een aantal producten / diensten kunt u geheel via internet aanvragen / regelen.

Naar het Digitaal loket

Wmo-loket

Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning. Het doel van de Wmo is dat mensen kunnen blijven meedoen in de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig blijven wonen. In eerste instantie is het belangrijk om zelf actief te blijven en naar oplossingen te zoeken, eventueel met hulp uit uw omgeving. Lukt dat niet, dan kunt u bij het Wmo-loket terecht voor al uw vragen op het gebied van wonen, welzijn en (mantel)zorg.

Het Wmo-loket is iedere werkdag (behalve dinsdag) telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.30 uur op telefoonnummer 0182-348400. U kunt ook een email sturen naar wmo@gemeentevlist.nl

Afhankelijk van uw vraag kan er telefonisch een afspraak worden gemaakt om uw situatie nader te bespreken. Een afspraak kan plaatsvinden op het gemeentekantoor of gewoon bij u thuis.

Naar het Wmo-loket

Belastingloket

De gemeente Vlist heeft de afwikkeling van belastingzaken ondergebracht bij SVHW (Samenwerking Vastgoedinformatie, Heffing en Waardebepaling). Inwoners van Vlist kunnen al hun gemeentelijke belastingzaken regelen via het digitaal Belastingloket van SVHW op internet.

Naar het Belastingloket

Bedrijvenloket

Wij zetten in ons digitale Bedrijvenloket zoveel mogelijk informatie voor u als starter of eigenaar van een bestaand bedrijf op een rij.

Naar het bedrijvenloket

Gevonden en verloren voorwerpen

Sinds vorig jaar heeft de gemeente de zorg voor gevonden en verloren voorwerpen overgenomen van de politie. Heeft u een voorwerp gevonden of verloren dan kunt u dit melden via vlist.verlorenofgevonden.nl. Op www.verlorenofgevonden.nl kunt u kijken of wat u kwijt bent, inmiddels al gevonden is.

Naar Gevonden en verloren voorwerpen

 Banner Mijn Overheid. Uw gegevens, uw berichten, uw zaken. Uw persoonlijke toegang tot de overheid. Met link naar mijnoverheid.nl

Dorpsplein 8, 2821 AS Stolwijk
Postbus 51, 2820 AB Stolwijk
Telefoonnummer 0182-348400
info@gemeentevlist.nl

 

Lees voor Print
vergroten letters op deze website
Hoog contrast