Gemeente Vlist / Actueel / Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

• Werkzaamheden Joulz Bovenkerseweg 70 en 90 Stolwijk

Op dinsdag 19 augustus voert Joulz in opdracht van Stedin onderhoudswerkzaamheden uit aaan het bovengronds elektriciteitsnet, ter hoogte van Bovenkerkseweg 70 en 90 in Stolwijk.

• Tijdelijke afsluiting Karekietstraat/Kievitslaan

Op vrijdag 25 april a.s. is de kruising Karekietstraat/Kievitslaan in Stolwijk van 11.00 tot 13.00 uur afgesloten. Dit in verband met het plaatsen van een dakkapel ter hoogte van het perceel Kievitslaan 52 in Stolwijk. De weg blijft toegankelijk voor langzaam verkeer (voetganger, (brom)fiets).

• Asfalteringswerkzaamheden West-Vlisterdijk

Van 7 tot 9 mei (week 19) vinden er in de nacht werkzaamheden plaats aan de West-Vlisterdijk.  De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de bestaande klinkersleuven en vinden plaats tussen 19.00 en 05.00 uur.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet.

• Wegafsluiting Tentweg in Stolwijk

Op woensdag 2 april is de Tentweg (ter hoogte van de percelen 12 en 14) van 7.30 tot 16.00 uur afgesloten.

• Werkzaamheden Boezemmolenpad (fietspad)

In week 8 vinden er werkzaamheden plaats aan het Boezemmolenpad (fietspad).

• Werkzaamheden laagspanningsnetwerk Stolwijk en Vlist

In februari vinden er werkzaamheden plaats aan diverse bokmasten en worden storingen in het elektriciteitsnetwerk gerepareerd. De betreffende wegen worden tijdens de werkzaamheden (gedeeltelijk) afgesloten voor verkeer.

• Aanleg voetgangersoversteekplaats Kerspelpad

De gemeente legt een wegversmalling met een voetgangersoversteekplaats aan op het Kerspelpad in Stolwijk. De voetgangersoversteekplaats komt te liggen tegenover Gemiva ter hoogte van de huisnummers 3 en 5.

• Wegafsluiting Bonrepas in Vlist

Op woensdag 26 februari 2014 vervangt Joulz, in opdracht van Stedin, een door stormschade omgewaaide bokmast aan de Bonrepas in Vlist.

• Wegwerkzaamheden West-Vlisterdijk in Vlist

Op woensdag 12 februari van 8:30 uur tot 16:00 uur vinden er graafwerkzaamheden plaats aan de West-Vlisterdijk in Vlist, ter hoogte van huisnummer 32.

• Wegafsluiting Bovenkerkseweg in Stolwijk

Op dinsdag 25 februari 2014 vervangt Joulz, in opdracht van Stedin, twee afgebroken elektriciteitspalen aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk. De palen staan tussen huisnummer 80 en 82.

• Benedenkerkseweg

De Benedenkerkseweg ter hoogte van huisnr. 69 wordt op 3 of 7 januari 2014 gedeeltelijk afgesloten voor het uitvoeren van werken aan de woning van 7.00 tot 17.00 uur.

• Werkzaamheden verkeersregelinstallatie in Gouda

In Gouda wordt gewerkt aan een betere doorstroming van het verkeer in de stad. Dat betekent straks minder lang wachten voor voetgangers, fietsers en automobilisten. Op twintig locaties in de stad worden verbeteringen aan de weg uitgevoerd.

• Onderhoudswerkzaamheden Franse Kade

Op 4 maart start het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard met onderhoudswerkzaamheden aan de Franse Kade, tussen de West Vlisterdijk en de (Schoonhovense) Opweg. De werkzaamheden duren circa een week.

• Oost-Vlisterdijk in Vlist

Op 27 februari wordt van 8.30 tot 16.00 uur de Oost-Vlisterdijk afgesloten. Dit in verband met het vervangen van een mast ter hoogte van huisnummer 9. Er worden informatieborden geplaatst.

• Goudseweg in Stolwijk

Op 18 februari wordt van 9.00 tot 13.00 uur de weg afgesloten ter hoogte van de Goudseweg 96a in Stolwijk. Dit in verband met het vervangen van een mast. De gemeente plaatst informatieborden.

• Wegafsluiting Goejanverwelledijk

In verband met asfaltwerkzaamheden is de Goejanverwelledijk (tussen de Goverwellesingel en de gemeentegrens met Vlist) afgesloten van dinsdag 16 oktober tot en met donderdag 18 oktober 2012 tussen 07.00 en 18.00 uur.

• Asfaltreparaties Oostvlisterdijk

Op 16 oktober voert KWS infra kleine asfaltreparaties uit op de Oostvlisterdijk tussen nummer 9 en 41.

• Asfaltreparaties op diverse locaties

Tentweg, Oostvlisterdijk, Bonrepad, Hortensiastraat en Blekerstraat.

• Werkzaamheden West Vlisterdijk

Van donderdag 23 augustus van 20.00 uur tot vrijdag 24 augustus 01.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de West Vlisterdijk. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van rood asfalt langs de flexdrempels op de komgrens en restpunten van asfalt.

• N228 Gouda - provinciegrens Utrecht

De provincie is op 18 juni 2012 gestart met het groot onderhoud aan de N228. De werkzaamheden duren tot eind oktober 2012.

• N228 Gouda - provinciegrens Utrecht

Vanaf maandag 25 juni tot en met zaterdag 21 juli is de N228 tussen de provinciale grens met Utrecht en Haastrecht volledig afgesloten voor doorgaand verkeer.

• N207: Zuidwestelijke randweg Gouda

De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Gouda, Ouderkerk en Vlist werken samen aan de aanleg van de Zuidwestelijke Randweg (ZWR). De weg moet uiterlijk eind 2012 gereed zijn.