Gemeente Vlist / Actueel / Werk aan de weg

Werk aan de weg

Op deze pagina treft u een overzicht aan van actuele werkzaamheden en wegafzettingen in en rond Haastrecht, Stolwijk en Vlist.

 • Tijdelijke afsluiting Karekietstraat/Kievitslaan

  Op vrijdag 25 april a.s. is de kruising Karekietstraat/Kievitslaan in Stolwijk van 11.00 tot 13.00 uur afgesloten. Dit in verband met het plaatsen van een dakkapel ter hoogte van het perceel Kievitslaan 52 in Stolwijk. De weg blijft toegankelijk voor langzaam verkeer (voetganger, (brom)fiets).

 • Asfalteringswerkzaamheden West-Vlisterdijk

  Van 7 tot 9 mei (week 19) vinden er in de nacht werkzaamheden plaats aan de West-Vlisterdijk.  De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de bestaande klinkersleuven en vinden plaats tussen 19.00 en 05.00 uur.

  Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet.

 • Werkzaamheden aan Benedenkerkseweg, Benedenheulseweg en Schenkel

  Tussen 17 maart en 31 mei voert het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard werkzaamheden uit aan de Benedenkerkseweg, Benedenheulseweg en de Schenkel. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bestaande beschoeiing.

 • Reconstructie Dorp Vlist

  Op 31 september 2013 is de eerste bewonersavond geweest betreffende de reconstructie dorp Vlist. Bewoners kunnen middels het opmerkingenblad tot maandag 11 november reageren.

 • Reconstructie Dorp Oost

  Medio maart startte de werkzaamheden voor de reconstructie Dorp Oost. De firma Schep BV uit Benschop voert de werkzaamheden uit.

Archief

Dorpsplein 8, 2821 AS StolwijkLogo waarmerk drempelvrij
Postbus 51, 2820 AB Stolwijk
Telefoonnummer 0182-348400
info@gemeentevlist.nl

 

Lees voor Print
vergroten letters op deze website
Hoog contrast