Gemeente Vlist / Actueel / Nieuws / MAS stage vacatures Vlist in de spotlight

MAS stage vacatures Vlist in de spotlight

Dit item is verlopen op 11-07-2012.

De gemeente Vlist biedt ondersteuning bij het opzetten van maatschappelijke stages voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die woonachtig zijn in de gemeente Vlist.

Diverse organisaties hebben inmiddels stageklussen aangemeld. Van tijd tot tijd wil Vlist een bepaalde stageklus in de spotlight zetten. De volgende twee vacatures zijn beschikbaar:

NBvP Vrouwen van Nu Stolwijk
Dit is een landelijke vrouwenvereniging met als doel om de sociale verbondenheid te verstevigen. Jaarlijks worden er diverse lokale activiteiten bedacht en georganiseerd. Het merendeel van de leden is 50 jaar en ouder. De NBvP zoekt 2 stageleerlingen (ieder 30 uur) die willen meedenken over nieuwe jaaractiviteiten. Ook wil de NBvP graag social media gaan inzetten, zoals Twitter en Facebook. De stageperiode loopt tot medio april.   Tijden en locatie worden bepaald in onderling overleg. Voor meer informatie: Ria Raaijmakers, tel.: (0182) 341606 of per e-mail: fredraaijmakers@kpnmail.nl. Of kijk op www.NBVP.nl.

Jeugdvereniging De Parel
Jeugdvereniging De Parel behoort tot de Hervormde Gemeente Stolwijk en is opgericht in 1966. De actieve vereniging telt ca. 40 jongeren tussen 16 en 23 jaar oud. Iedere twee weken komt men bij elkaar op zondagavond. Hiernaast organiseert de vereniging ook contactmiddagen voor ouderen, sportavonden en weekenden weg.
De Jeugdvereniging zoekt één of twee stageleerlingen die willen helpen bij het bedenken van nieuwe activiteiten en het meehelpen aan de organisatie en uitvoering. De stageperiode loopt van september t/m mei. Tijden worden bepaald in onderling overleg. Het aantal uren is afhankelijk van welke activiteiten worden afgesproken, maar max. 30 uur per leerling. Voor meer informatie: Evert Hogendoorn, tel.: (0182) 341247 of 06-28901915. Per e-mail: evertenlisette@gmail.com. Kijk ook op www.hervormdstolwijk.nl.

Stage aanmelden
Als u een stageklus wilt aanmelden voor de vacaturebank maatschappelijke stage (MaS) kunt u op de website www.vlistinactie.nl/vrijwilligers/maatschappelijke-stage.htm het formulier downloaden en vervolgens terugsturen zoals aangegeven. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer R. Kuzee, tel.: (0182) 389337 of per e-mail: r.kuzee@k5-gemeenten.nl.